| |     latinica | english  
Насловна
ОБАВЕШТЕЊЕ О ДАНУ И ВРЕМЕНУ ОДРЖАВАЊА ГЛАСАЊА НА БИРАЧКОМ МЕСТУ У АМБАСАДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У ЛОНДОНУ НА ИЗБОРИМА ЗА ПРЕДСЕДНИКА Р.СРБИЈЕ 2017. ГОДИНЕ

Обавештавамо бираче који су поднели захтеве за гласање у Амбасади Републике Србије у Лондону и којима је потврђено да су уписани у бирачки списак гласача који ће гласати на бирачком месту у Амбасади, да ће гласање за председничке изборе у Србији бити одржано у суботу, 1. априла 2017. године (сходно Одлуци Републичке изборне комисије о одређивању времена почетка и завршетка гласања на бирачким местима у иностранству 02 Број:   013-207/17 од 18.марта 2017. године).

Бирачко место у Амбасади Републике Србије у Лондону, 28 Belgrave Square, SW1X 8QB, биће непрекидно отворено од 07:00 до 20:00 по локалном времену у УК.

Молимо да са собом обавезно понесете један од доказа о идентитету:
- важећи пасош Републике Србије или
- важећу личну карту Републике Србије или
- важећу возачку дозволу Републике Србије која садржи јединствени матични број грађана (стару, небиометријску возачку дозволу).
 

На бирачком месту у Амбасади моћи ће да гласају само они бирачи који су на основу поднетог захтева обавештени да су уписани у бирачки списак за гласање на Председничким изборима 2017. године и који поднесу тражени доказ о идентитету.


Верзија за штампу
Важне информације
Нерадни дани
Конкурс за суфинансирање пројеката који својим квалитетом доприносе очувању и јачању веза матичне државе и Срба у региону и матичне државе и дијаспоре