Printer Friendly Version УЧЕШЋЕ ПРЕДСЕДНИЦЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ АНЕ БРНАБИЋ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ У ОКСФОРДУ @ 13 November 2018 12:53 PM

Председница Владе Републике Србије А. Брнабић боравила је 1. новембра у посети Оксфорду (УК), где је учествовала на годишњој конференцији „Изазови владања 2018“ у организацији Balvatnik School of Government. Председница Владе отворила је Конференцију уводним излагањем посвећеном дигитализацији и реформи јавне администрације у Србији, након чега је учествовала на панелу чија је тема била технолошка револуција и њене последице на трансформацију јавне управе.

Током боравка у Оксфорду Ана Брнабић посетила је и Oxford Union где се састала са председником овог дебатног клуба и разговарала са групом студената српског порекла који студирају на Универзитету у Оксфорду. У оквиру посете Oxford Union-у, председница Владе одржала је излагање посвећено евро-интеграцијама Републике Србије, након чега је одговарала на питања бројних студената који су присуствовали предавању.