Printer Friendly Version UČEŠĆE PREDSEDNICE VLADE REPUBLIKE SRBIJE ANE BRNABIĆ NA KONFERENCIJI U OKSFORDU @ 13 November 2018 12:56 PM

Predsednica Vlade Republike Srbije A. Brnabić boravila je 1. novembra u poseti Oksfordu (UK), gde je učestvovala na godišnjoj konferenciji „Izazovi vladanja 2018“ u organizaciji Balvatnik School of Government. Predsednica Vlade otvorila je Konferenciju uvodnim izlaganjem posvećenom digitalizaciji i reformi javne administracije u Srbiji, nakon čega je učestvovala na panelu čija je tema bila tehnološka revolucija i njene posledice na transformaciju javne uprave.

Tokom boravka u Oksfordu Ana Brnabić posetila je i Oxford Union gde se sastala sa predsednikom ovog debatnog kluba i razgovarala sa grupom studenata srpskog porekla koji studiraju na Univerzitetu u Oksfordu. U okviru posete Oxford Union-u, predsednica Vlade održala je izlaganje posvećeno evro-integracijama Republike Srbije, nakon čega je odgovarala na pitanja brojnih studenata koji su prisustvovali predavanju.