Printer Friendly Version ПРЕДСТАВЉАЊЕ ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НА МЕЂУНАРОДНОЈ ТУРИСТИЧКОЈ БЕРЗИ У ЛОНДОНУ @ 7 November 2019 11:50 AM

Амбасадорка Републике Србије у Лондону Александра Јоксимовић посетила је штанд Србије на Међународној туристичкој берзи, који се одржава од 4-6. новембра у Лондону. У склопу обједињеног промовисања туристичке понуде Србије, на штанду је представљена туристичка понуда градова, пре свега Београда, али и Новог Сада као Европске престонице културе 2021, активан одмор у природи – бициклизам, пешачење и ски одмори, туре везане за историјско наслеђе, вино и гастрономију, као и најзначајније манифестације.
Поред Туристичке организације Србије, на штанду Србије учествују туристичке организације Београда, Војводине и Новог Сада, Министарство здравља Републике Србије, Air Serbia, Београдски сајам, организатори путовања Serbia Tour Operator, Robinson и Victor Tours, хотели Premier Aqua из Врдника и Prezident хотели из Сремских Карловаца и Новог Сада, као и Скијалишта Србије. 
Амбасада Републике Србије је овим поводом, као и претходних година, пружила подршку у реализацији наступа Србије на Међународној туристичкој берзи, једном од највећих туристичких сајмова на свету. У разговору амбасадорке Јоксимовић са вршиоцем дужности директора ТОС Марије Лабовић и њеним сарадницима, разматране су могућности за унапређење промоције туристичких потенцијала Србије, као и наступа на светском тржишту.

Амбасадорка Републике Србије у Лондону Александра Јоксимовић и в.д. директора Туристичке организације Србије