Printer Friendly Version PREDSTAVLJANjE TURISTIČKE PONUDE REPUBLIKE SRBIJE NA MEĐUNARODNOJ TURISTIČKOJ BERZI U LONDONU @ 7 November 2019 11:54 AM

Ambasadorka Republike Srbije u Londonu Aleksandra Joksimović posetila je štand Srbije na Međunarodnoj turističkoj berzi, koji se održava od 4-6. novembra u Londonu. U sklopu objedinjenog promovisanja turističke ponude Srbije, na štandu je predstavljena turistička ponuda gradova, pre svega Beograda, ali i Novog Sada kao Evropske prestonice kulture 2021, aktivan odmor u prirodi – biciklizam, pešačenje i ski odmori, ture vezane za istorijsko nasleđe, vino i gastronomiju, kao i najznačajnije manifestacije.
Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu Srbije učestvuju turističke organizacije Beograda, Vojvodine i Novog Sada, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, Air Serbia, Beogradski sajam, organizatori putovanja Serbia Tour Operator, Robinson i Victor Tours, hoteli Premier Aqua iz Vrdnika i Prezident hoteli iz Sremskih Karlovaca i Novog Sada, kao i Skijališta Srbije. 
Ambasada Republike Srbije je ovim povodom, kao i prethodnih godina, pružila podršku u realizaciji nastupa Srbije na Međunarodnoj turističkoj berzi, jednom od najvećih turističkih sajmova na svetu. U razgovoru ambasadorke Joksimović sa vršiocem dužnosti direktora TOS Marije Labović i njenim saradnicima, razmatrane su mogućnosti za unapređenje promocije turističkih potencijala Srbije, kao i nastupa na svetskom tržištu.

Ambasadorka Republike Srbije u Londonu Aleksandra Joksimović i v.d. direktora Turističke organizacije Srbije