Printer Friendly Version VAŽNO OBAVEŠTENJE! @ 14 March 2020 03:26 PM

U cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti izazvane virusom COVID-19, Konzularno odeljenje Ambasade Republike Srbije u Londonu, obaveštava sve državljane Republike Srbije koji borave na jurisdikcionom području ovog diplomatsko-konzularnog predstavništva, da će se počev od 16.03.2020. godine rad sa strankama u narednom periodu, do daljeg, ograničiti samo na hitne i neodložne slučajeve.

Rad na poslovima biometrijske akvizicije, podnošenje zahteva za novi pasoš i uručenje izrađenih putnih isprava, takođe se ograničava na hitne i neodložne slučajeve.

Mole se građani, da nas u hitnim slučajevima, pre dolaska u Konzularno odeljenje Ambasade Republike Srbije u Londonu, kontaktiraju putem mejla konzul@serbianembassy.org.uk i consular@serbianembassy.org.uk kao i na broj telefona Ambasade Republike Srbije u Londonu  0207 235 9049.

Ova mera biće na snazi sve dok traje opasnost od zaraze, a o njenom stavljanju van snage naknadno ćemo obavestiti građane putem internet stranice Ambasade Republike Srbije u Londonu.

Hvala na razumevanju.