Printer Friendly Version ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРВОКЛАСНИХ ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ХРАНЕ И ПИЋА У ЛОНДОНУ @ 22 March 2022 03:28 PM

Амбасадорка Републике Србије у Лондону Александра Јоксимовић посетила је штанд Србије на Међународном сајму хране и пића, који се одржава од 21-23. марта у Лондону. У склопу обједињеног представљања наших прехрамбених производа изузетног квалитета, на штанду Србије наступале су компаније Флора доо Ивањица, Баскет Здравија Храна – Made by Hand, Дамар Тартуфи, Cold Pressok и Матијашевић виногради. Учесници сајма су на српском штанду имали прилику да пробају разноврсне производе првокласног квалитета, као што су џемови, сокови, производи од тартуфа, вина, бисквити и др. Поред српских произвођача, на штанду су били присутни представници Привредне коморе Србије и Британско-српске привредне коморе, који су учествовали у успешној организацији наступа Србије.
Амбасада Републике Србије је овим поводом, као што је то био случај и раније, пружила подршку у реализацији наступа српских произвођача на једном од највећих сајмова промоције првокласних прехрамбених производа на свету. У разговору амбасадорке Јоксимовић са излагачима и многобројним заинтересованим гостима, разматране су могућности за представљање српске прехрамбене индустрије на британском тржишту и пласмана наших производа.