Printer Friendly Version PREDSTAVLJANjE PRVOKLASNIH PREHRAMBENIH PROIZVODA REPUBLIKE SRBIJE NA MEĐUNARODNOM SAJMU HRANE I PIĆA U LONDONU @ 22 March 2022 03:30 PM

Ambasadorka Republike Srbije u Londonu Aleksandra Joksimović posetila je štand Srbije na Međunarodnom sajmu hrane i pića, koji se održava od 21-23. marta u Londonu. U sklopu objedinjenog predstavljanja naših prehrambenih proizvoda izuzetnog kvaliteta, na štandu Srbije nastupale su kompanije Flora doo Ivanjica, Basket Zdravija Hrana – Made by Hand, Damar Tartufi, Cold Pressok i Matijašević vinogradi. Učesnici sajma su na srpskom štandu imali priliku da probaju raznovrsne proizvode prvoklasnog kvaliteta, kao što su džemovi, sokovi, proizvodi od tartufa, vina, biskviti i dr. Pored srpskih proizvođača, na štandu su bili prisutni predstavnici Privredne komore Srbije i Britansko-srpske privredne komore, koji su učestvovali u uspešnoj organizaciji nastupa Srbije.
Ambasada Republike Srbije je ovim povodom, kao što je to bio slučaj i ranije, pružila podršku u realizaciji nastupa srpskih proizvođača na jednom od najvećih sajmova promocije prvoklasnih prehrambenih proizvoda na svetu. U razgovoru ambasadorke Joksimović sa izlagačima i mnogobrojnim zainteresovanim gostima, razmatrane su mogućnosti za predstavljanje srpske prehrambene industrije na britanskom tržištu i plasmana naših proizvoda.