Printer Friendly Version ПРЕДСТАВЉАЊЕ ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ НА МЕЂУНАРОДНОЈ ТУРИСТИЧКОЈ БЕРЗИ У ЛОНДОНУ @ 9 November 2022 01:17 PM

Амбасадорка Републике Србије у Лондону Александра Јоксимовић посетила је штанд Србије на Међународној туристичкој берзи, који се одржава од 7-9. новембра у Лондону. У склопу обједињеног промовисања туристичке понуде Србије, на штанду је представљена туристичка понуда градова, пре свега Београда, али и Новог Сада, викенд програми, активан одмор у природи, скијалишта, туре везане за историјско наслеђе, вино и гастрономију, као и најзначајније манифестације.

Поред Туристичке организације Србије, на штанду Србије присутни су и Туристичка организација Војводине, Air Serbia, Serbia Tour Operator DMC, Hyatt Regency Београд и Kontiki.

Амбасада Републике Србије је овим поводом, као и претходних година, пружила подршку у реализацији наступа Србије на Међународној туристичкој берзи, једном од највећих туристичких сајмова на свету. У разговору амбасадорке Јоксимовић са директорком ТОС Маријом Лабовић и њеним сарадницима, разматране су могућности за унапређење промоције туристичких потенцијала Србије, као и наступа на светском тржишту.