Printer Friendly Version PREDSTAVLJANJE TURISTIČKE PONUDE REPUBLIKE SRBIJE NA MEĐUNARODNOJ TURISTIČKOJ BERZI U LONDONU @ 9 November 2022 01:19 PM

Ambasadorka Republike Srbije u Londonu Aleksandra Joksimović posetila je štand Srbije na Međunarodnoj turističkoj berzi, koji se održava od 7-9. novembra u Londonu. U sklopu objedinjenog promovisanja turističke ponude Srbije, na štandu je predstavljena turistička ponuda gradova, pre svega Beograda, ali i Novog Sada, vikend programi, aktivan odmor u prirodi, skijališta, ture vezane za istorijsko nasleđe, vino i gastronomiju, kao i najznačajnije manifestacije.

Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu Srbije prisutni su i Turistička organizacija Vojvodine, Air Serbia, Serbia Tour Operator DMC, Hyatt Regency Beograd i Kontiki.

Ambasada Republike Srbije je ovim povodom, kao i prethodnih godina, pružila podršku u realizaciji nastupa Srbije na Međunarodnoj turističkoj berzi, jednom od najvećih turističkih sajmova na svetu. U razgovoru ambasadorke Joksimović sa direktorkom TOS Marijom Labović i njenim saradnicima, razmatrane su mogućnosti za unapređenje promocije turističkih potencijala Srbije, kao i nastupa na svetskom tržištu.